ΣυνδιοργανωτέςΧαιρετισμοί

Σταύρος Αρναουτάκης

Περιφερειάρχης Κρήτης
Για την Περιφέρεια Κρήτης οι αγώνες αυτοί συμβάλλουν καθοριστικά στην καθιέρωση της Κρήτης, ως κορυφαίου αθλητικού προορισμού.

Απόστολος Βουλγαράκης

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων
Σημαντική επιτυχία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων η ανάληψη και των δύο διοργανώσεων και ευτυχής συγκυρία για τον τόπο μας, ότι για ένα ολόκληρο δεκαήμερο θα βρίσκεται στην κορυφή του πανελληνίου αθλητικού ενδιαφέροντος.

Τάσος Βάμβουκας

Δήμαρχος Χανίων
Τα Χανιά είναι τόπος περιζήτητος για τέτοιου είδους αθλητικές συναντήσεις, όπως επίσης, και εμείς επιζητούμε την ανάληψη τόσο σημαντικών διοργανώσεων, διότι αποτελούν την καλύτερη προβολή του τόπου μας.

Τάσος Νικολάου

Πρόεδρος Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων
Δώστε μας το προνόμιο να σας φιλοξενήσουμε, με την ένταση το πάθος και τη δύναμη, της Κρητικής ψυχής, μέσα από την ομορφιά του μαγικού κόσμου της Ιστιοπλοΐας.

Παρακολουθήστε τους αγώνες με το Black Perl

Στα πλαίσια των ιστιοπλοϊκών αγώνων στον κόλπο της Σούδας (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, 15 ‐ 19/6/19 και Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων Optimist 21 ‐ 24/6/19), το BLACK PEARL θα ταξιδέψει, με επιβάτες γονείς και φίλους των ιστιοπλόων που θέλουν να παρακολουθούν τον αγώνα από κοντά, ως εξής:

Κυριακή 16/6

Αναχώρηση από λιμάνι Σούδας περίπου στις 13.30. Το πλοίο θα ταξιδέψει στον κόλπο της Σούδας, όπου θα γίνονται οι αγώνες και θα επιστρέψει στο λιμάνι πριν το τέλος των αγώνων περίπου στις 18.30.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ


Χορηγοί Υλικών


Χορηγοί


Χορηγοί Μετακίνησης


Τιμώμενο Σωματείο