6/6/2019: Τελευταίο 10ήμερο προετοιμασιών για τα δύο πανελλήνια Όπτιμιστ

  • June 6, 2019

Δέκα σχεδόν ημέρες πριν την έναρξη του πανελληνίου πρωταθλήματος Οπτιμιστ που θα διεξαχθεί στον κόλπο της Σούδας και ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την όσο το δυνατόν πιο άρτια διοργάνωση.
Οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ευελπιστούν το πρωτάθλημα που ήδη πρωτοτυπεί σε αριθμό συμμετοχών, καθώς έχουν δηλώσει την παρουσία τους 375 αθλητές από 75 ομίλους από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης θα πάρουν μέρος και αθλητές από το Χονγκ Κονγκ, τη Σερβία και την Κύπρο, να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το στοίχημα είναι μεγάλο, όσο και οι προσδοκίες των διοργανωτών, μιας και θα ακολουθήσει και η διοργάνωση του πανελλήνιου κυπέλλου 11χρονων Οπτιμιστ!
Ο κόλπος της Σούδας έχει αποδείξει κατά το παρελθόν σε πολλές διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει, ότι αποτελεί έναν εξαιρετικό στίβο, οπότε αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από την πλευρά των νεαρών ιστιοπλόων που ετοιμάζονται για δύο πολύ δυνατούς αγώνες.
Υπενθυμίζεται ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ ξεκινά το Σάββατο 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 19 του μήνα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων Οπτιμιστ, που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι και τις 24 Ιουνίου.
Συνδιοργανωτές είναι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και η Ενωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων.