Φόρμα εγγραφής 2023

Συμπληρώστε τα στοιχεία του Ομίλου σας

Από Νησιά- Πειραιά και Πειραιά - Χανιά θα εξυπηρετηθούν από το πρακτορείο Gelasakis Tours - LetsFerry.gr‎ (τηλέφωνο 2821075444). Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:

Για κάθε αθλητή του ομίλου συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Για κάθε αθλητή που θα ταξιδέψει με πλοίο επιλέξτε το πεδίο "Έκδοση εισιτηρίου". Διαφορετικά αφήστε το πεδίο "Έκδοση εισιτηρίου" κενό. Αν επιθυμείτε αθλητικό γεύματα της ΑΝΕΚ Lines ανά άτομο ανά διαδρομή επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο.

Όνομα αθλητή * Επώνυμο αθλητή * Φύλο * Α.Μ. ΕΙΟ * Ημερομηνία γέννησης * Κατηγορία * Αριθμός Πανιού * Έκδοση εισιτηρίου Μ.Α.Ν. Αθλητικό γεύμα στην άφιξη Αθλητικό γεύμα στην επιστροφή
1
1

Κάθε 10 αθλητές θα πρέπει να συνοδεύονται από 1 προπονητή. Για κάθε προπονητή του ομίλου συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Για κάθε προπονητή που θα ταξιδέψει με πλοίο επιλέξτε το πεδίο "Έκδοση εισιτηρίου". Διαφορετικά αφήστε το πεδίο "Έκδοση εισιτηρίου" κενό. Αν επιθυμείτε αθλητικό γεύματα της ΑΝΕΚ Lines ανά άτομο ανά διαδρομή επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο.

Όνομα προπονητή * Επώνυμο προπονητή * Email προπονητή * Τηλέφωνο προπονητή * Έκδοση εισιτηρίου M.A.N. Αθλητικό γεύμα στην άφιξη Αθλητικό γεύμα στην επιστροφή
1
1

Για κάθε όχημα συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Για τα ΙΧ θα υπάρχει έκπτωση 50%. Σε περίπτωση που οι ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής είναι διαφορετικές δηλώστε το στο αντίστοιχο πεδίο.

Αριθμός κυκλοφορίας Μήκος προς Χανιά από Χανιά
1
1

Κάθε 10 αθλητές θα πρέπει να συνοδεύονται από 1 φουσκωτό. Για κάθε ρυμουλκούμενο συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Θα υπάρχει έκπτωση 50% για κάθε τρέιλερ (5,5m-7,5m) για τη διαδρομή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ με επιστροφή.

Μήκος ρυμουλκούμενου
1
1