Καταφθάνουν οι πρώτες αποστολές για τα πανελλήνια

  • June 10, 2019

Οι πρώτες αποστολές που πρόκειται να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ, η αυλαία του οποίου ανοίγει στο τέλος της εβδομάδας, άρχισαν να καταφθάνουν στα Χανιά.
Ειδικότερα, την αρχή κάνουν τα σκάφη που πρόκειται να αγωνιστούν από την υπόλοιπη Κρήτη, ενώ από ‘κει και πέρα, ο κύριος όγκος των αποστολών θα ακολουθήσει εντός της εβδομάδας. Καθημερινά θα πρέπει να αναμένεται η άφιξη δεκάδων αποστολών, μιας και η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη, όπως δηλώνει ο αριθμός των 375 αθλητών από 75 ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα. Φυσικά, με ενδιαφέρον αναμένεται και η άφιξη στη χώρα μας των αποστολών από το εξωτερικό, από το μακρινό Χονγκ Κονγκ, τη Σερβία, αλλά και την Κύπρο, αποστολές που έχουν δηλώσει να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η άφιξη των αποστολών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς κυβερνήτες να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τον κόλπο της Σούδας, ο οποίος από τις 15 του μήνα και για 10 ολόκληρες ημέρες θα αποτελέσει τον αγωνιστικό στίβο για τις δύο πανελλήνιες διοργανώσεις.