Τάσος Βάμβουκας

profileimage

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στα όμορφα Χανιά μας!

Ο Δήμος Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να συνδιοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονα που θα λάβουν χώρα, από τις 15 έως τις 24 Ιουνίου 2019, στην όμορφη πόλη μας.

Οι συγκεκριμένες διοργανώσεις που αποτελούν αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων (ΙΟΧ), είναι πολύ υψηλού επιπέδου και προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στην πόλη μας, η οποία, για ένα δεκαήμερο, θα βρεθεί στο επίκεντρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Η Ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα άκρως συναρπαστικό, από τα ωραιότερα που υπάρχουν, γιατί συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας με τις ικανότητες των αθλητών.

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σπουδαίους αγώνες με πλούσιο θέαμα και είναι επίσης σίγουρο ότι τα δεκάδες μέλη των αποστολών που θα έρθουν στα όμορφα Χανιά μας, θα απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας, γνωρίζοντας την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, τα οποία έκαστος θα τα διαφημίσει στον τόπο που κατάγεται.

Τα Χανιά είναι τόπος περιζήτητος για τέτοιου είδους αθλητικές συναντήσεις, όπως επίσης, και εμείς επιζητούμε την ανάληψη τόσο σημαντικών διοργανώσεων, διότι αποτελούν την καλύτερη προβολή του τόπου μας. Εξάλλου για εμάς, ο αθλητισμός και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους αποτελούσε και αποτελεί, αυτοσκοπό.

Να ευχηθώ λοιπόν, να έχουμε καλούς και θεαματικούς αγώνες που θα προσελκύσουν το φιλοθεάμον κοινό και όλοι οι συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν τόσο την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και τη διαμονή τους στα όμορφα Χανιά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αναστάσιος Βάμβουκας