Απόστολος Βουλγαράκης

profileimage

Φίλες και Φίλοι,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονα που θα πραγματοποιηθούν, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου και από τις 21 μέχρι και τις 24 Ιουνίου 2019, αντίστοιχα, στα Χανιά.
Θεωρούμε σημαντική επιτυχία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων την ανάληψη και των δύο διοργανώσεων και ευτυχή συγκυρία για τον τόπο μας, ότι για ένα ολόκληρο δεκαήμερο θα βρίσκεται στην κορυφή του πανελληνίου αθλητικού ενδιαφέροντος, και όχι μόνο, φιλοξενώντας σπουδαίους αγώνες Ιστιοπλοΐας.
Συγχρόνως, πεντακόσια περίπου άτομα, αθλητές, προπονητές και μέλη επιτροπών θα βρεθούν στα Χανιά, οι περισσότεροι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από εκείνο των αγώνων, καθώς θα πραγματοποιήσουν εδώ και τις προπονήσεις τους, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν καλά τον τόπο μας, να εκτιμήσουν τις ομορφιές του και την Ιστορία του, αλλά και τις άριστες εγκαταστάσεις και διευκολύνσεις που παρέχει στην υλοποίηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ως εκ τούτου, οι διοργανώσεις αυτές θα προβάλλουν και θα αναδείξουν τα Χανιά μας σ’ ολόκληρη τη χώρα.
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους συμμετέχοντες από την υπόλοιπη Ελλάδα στους Αγώνες και ευχόμαστε σε όλους τους Αθλητές Καλή Επιτυχία στις προσπάθειές τους, να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει γι’ αυτή τους τη συμμετοχή.
Με φιλικά αισθήματα

Απόστολος Βουλγαράκης
Αντιπεριφερειάρχης Χανίων